Bir Ekmek, Bir Battaniye…

// 27 Aralık 2012 // Delphi


“Bir Ekmek, Bir Battaniye…” için 6 Yorum

  1. Sedat YILDIRIM diyor ki:

    Duyarlılığınıza, dahası bizleri de duyarlı olmaya davet ettiğiniz için teşekkürler…

    • Tuğrul HELVACI diyor ki:

      Keşke dünyadaki tüm zulme ve zalimlere dur diyebilsek. Elimizden geleni de yapmaz isek, kendimize nasıl insan diyebiliriz ki..

  2. Nihat diyor ki:

    sitenizi yeni gördüm.. görüşlerinizden dolayı sizi tebrik ederim..
    Allah yar ve yardımcınız olsun..

  3. Sedat YILDIRIM diyor ki:

    Tuğrul Bey Merhaba;
    Bir haftadan beri uğraştım bir sonuç alamadım. Tek çare size yazmak oldu. Delphi XE4 ile IOS için program yazmak istiyorum. Fakat Program yazmak gerekli platformları (Windows ve Mac ) bir türlü ayarlayamadım.Elimde bir adet i7 notbook ve bir adet i5 macbook var. En ekonomik ve pratik bir şekilde yardımınıza ihtiyacım var. Eğer sakıncası yoksa; telefon numaranızı sedat_44@hotmail.com isimli mail adresime gönderebilirmisiniz?

  4. Sedat YILDIRIM diyor ki:

    Tuğrul Bey Merhaba;
    Bir haftadan beri uğraştım bir sonuç alamadım. Tek çare size yazmak oldu. Delphi XE4 ile IOS için program yazmak istiyorum. Fakat Program yazmak için gerekli iki platformun (Windows ve Mac ) koordinasyonunu sağlayacak ayarları yapamadım.Elimde bir adet i7 notbook ve bir adet i5 macbook var. En ekonomik ve pratik bir şekilde bu argümanları kullanarak ne yapmalıyım? Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Eğer sakıncası yoksa; telefon numaranızı sedat_44@hotmail.com isimli mail adresime gönderebilirmisiniz?

    Not:Bir önceki düşük cümlelerle yazdığım yorumu dikkate almamanızı ve mümkünse silmenizi talep eder, işlerinizde kolaylıklar dilerim.

    Cevapla

Yorum Yazın